GASTRONOMICKÝ FESTIVAL POULIČNÉHO JEDLA

Novú sezónu odštartujeme v Poprade 26.5-28.5.2023

24. máj 2023 | Novinky

Miesto: MAX Poprad

Termín: 26.5-28.5.2023

Festivaly v Street Foode sú populárnou udalosťou, ktorá sa koná na mnohých miestach po celom svete. Je to kulinárska slávnosť, kde sa stretávajú pouliční potravinoví nadšenci a gurmáni, aby si vychutnali jedinečné pokrmy a chuťové zážitky.

Festivaly sú zvyčajne organizované v preplnených a živých uliciach alebo na obľúbených verejných miestach, kde sú dočasne pristavené food trucky a postavené stánky pre rôznych pouličných kuchárov a predajcov. Títo kuchári sa špecializujú na prípravu jednoduchých, no chutných jedál, ktoré sa tradične podávajú na uliciach. Môžete ochutnať rôzne druhy jedál vrátane sendvičov, tacos, wokovaných jedál, kebabov, falafelov, empanadas a mnoho ďalších.

Fest Street Food je zaujímavý pre svoju rozmanitosť jedál a autenticitu, ktorú ponúka. Kuchári často používajú tradičné recepty a miestne suroviny, čo zaručuje autentický a originálny zážitok. Okrem toho, že si môžete vychutnať skvelé jedlo, festival ponúka aj príležitosť na spoznanie rôznych kultúr a tradícií prostredníctvom kuchyne. Môžete sa dozvedieť viac o kultúre a histórii krajiny, z ktorej jedlo pochádza a spoznať príbehy a skúsenosti kuchárov, ktorí ich pripravujú.

Fest Street Food bude sprevádzaný hudobným programom a rôznymi aktivitami pre návštevníkov všetkých vekových kategórií. Je to skvelá príležitosť stráviť čas s rodinou a priateľmi, objavovať nové chute a zažiť neformálnu a veselú atmosféru.

Line Up v Poprade

V MISKE
Trdelino – Lahodné trdelníky
Macielo
Miki Streetfood
Naparené
Langošky
Grichfood
Spezax Caffe Banská Bystrica
Špinavé Prasiatko BBQ
Foodstock Žilina
Churros Amigos KSC
Teriyaki&Fresh
Foodtruck pirohi
King’s Beef – BBQ&Burger
Art café Štrba coffee and cocktail bar

🎤 Atmosféru počas celého podujatia Vám bude spríjemňovať náš moderátor Gabriel Blcháč🎤
🥳 Počas podujatia sa môžete tešiť na všelijaké zábavne hry 🥳

Sprievodný program:

▶️ PIATOK

▶️ SOBOTA

❤️ Tešíme sa na Vás ❤️

Pozvánka

Plagát